top of page

Írj bátran és beszéljük meg az elképzeléseket

  • Facebook Képre Fel

Köszönöm a jelentkezést!

Rólam mondták

"Már azt tervezgetem mi kerül a falra, de olyan nehéz választani a képek közül! Köszönjük szépen, igazán nagyon jók lettek. "
Kata

"Gyönyörű, élethű képek, amely teljesen visszaadja a család környezetünk igazi hangulatát. Ilyen tuti mosolygós képek kellenek nekem.

Helga! Imádlak! Annyira jól áll a fotózás neked! Hihetetlenül jól csinálod, a képek pedig nagyon nagyon jók. Köszönöm"

Anita

"Nagyon élveztük a fotózást. Nem feszengtünk alatta, teljesen feloldódtunk a közvetlen hozzáállásod miatt.

Sok jó ötleted volt és ez megmutatkozik a képeken is.

A jövőben nyugodt szívvel fogunk másoknak is ajánlani."

Betti és Feri

"Helga nagyon ügyes, kedves és türelmes fotós, imádom a képeinek a hangulatát.

Ő készítette az esküvői kreatív képeinket és a kislányunk 1 hónapos képeit is.

Jó szívvel ajánlom!"

Fanni

"Köszönjük ezeket a gyönyörű fotókat, csak ámulok és nagyon nagyon tetszenek a képek! Pont olyanok, mint amilyenek mi vagyunk!

Alexandra

"Én imádom a képeit, Helga kedves, türelmes fotós, rengeteget segít abban, ha nem tudjuk pontosan mit akarunk. A legkreatívabb ember, akit ismerek.

A képek magukért beszélnek"

Gergő

Miért fontos a fotó a mai világban? Emlékszel arra, amikor gyerekkorodban előkerült a szüleid vagy a nagymama fotóalbuma?

Hirtelen mindenki azt kezdte el nézegetni, még a szüleid is.  Te kérdezgetted, hogy kik vannak a képen, ámultál, hogy nagymama vagy nagypapa is volt fiatal, szüleid pedig néha fátyolos szememekkel elevenítették fel emlékeiket.  Mindig is csodálattal néztem a több mint száz éves képeket, ahol ükanyáink megelevenednek...

Én ezt az érzést szeretném nektek, gyerekeiteknek, családotoknak és majdan unokáitoknak nyújtani.

A fotózáshoz nem kell tudni pózolni. Csak engedd, hogy ott legyek észrevétlen a háttérben, hogy megmutathassam milyenek vagytok.

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a hobbija is egyben. Gyerekkorom óta szeretek fotózni. Volt több egyszerű filmes gépünk, és azzal próbálkoztam képeket készíteni. Később édesanyáméktól kaptam egy akkor új generációs kompakt gépet, ami számomra maga volt a csúcs technika. Újabb pár évvel később már egy tükörreflexes gép volt a kezemben, mert szerettem volna még többet kihozni a képekből. Kezdetektől fogva egyértelmű volt, hogy a sok téma közül inkább embereket szeretek fotózni. Hogy miért? Csodálatos dolog egy család, egy kisgyermek, egy pár életének apró, boldog pillanatait képekben elmesélni.

Szeretném azt látni a képeken, amit én látok a valóságban... 

Ha tetszenek a képek, amiket a galériában látsz keress fel!

bottom of page