top of page
SBH_9438-Edit.jpg

Esküvő

Rólam

20130413-141157.jpg

“Igazi romantikus alkat vagyok. Imádom az esküvők idilli, megható, meghitt és olykor törékeny pillanatait. Ezért mindig megtisztelteltetés a Nagy nap emlékeinek megörökítőjének lenni."

Stílusomban a természetes képek készítésére törekszem, anélkül, hogy mindenkit rendezgetnék. Szeretem az apró részleteket, és megragadom a kulcsfontosságú pillanatokat, Ahogy a nap telik főleg riport stílusban készülnek a képek, de nagyon örülök, ha néhány hagyományos csoport fotót is készítek. 

A nagy nap előtt jól elbeszélgetünk, és szeretnék mindent megtudni a nap részleteiről - valószínűleg többet kérdezek, mint amire a fényképekhez feltétlenül szükségem van, de a különleges vonások ismerete segít abban, hogy megszerezzem megismerni és többet megtudni arról, hogy a nap mely része különösen fontos számodra. Az esküvő után szerkesztem a képeidet, és arra törekszem, hogy a teljes fényképkészletet az esküvőtől számított 2-4 héten belül feltegyem egy webhelyem jelszóval védett galériájába.

Keress fel még ma!
Galéria esk

Ügyfél elégedettség

Amit az igazi ügyfelek rólam mondtak!

Árak esk

Árak

Csomagok

Mini

 • Kreatív fotózás (1 óra)

 • Templomi vagy Polgári szertartás

 • Csoportkép
   

- kb 100 db kép

- online galéria

- digitális letöltés

65.000.-

Midi

 • Jegyes fotózás (1 óra)

 • Kreatív fotózás (1 óra)

 • Templomi vagy Polgári szertartás

 • Csoportkép
   

​- kb 200 db kép

- online galéria

- digitális letöltés

- egyedi pendrive

85.000.-

Normál

7 óra rendelkezésre állás

 • Készülődés

 • Kreatív fotózás (1 óra)

 • Polgári és Templomi szertartás

 • Csoportkép és Gratuláció

 • Vendégfogadás

 • Hangulatképek a vacsoráig 

​- kb 300 db kép

- online galéria

- digitális letöltés

- egyedi pendrive

160.000.-

Nagy

10 óra rendelkezésre állás

 • Kreatív fotózás (2óra)

 • Készülődés

 • Templomi és Polgári szertartás

 • Csoportkép

 • Vacsora és Lakodalom 22:00-ig
   

- kb 400 db kép

- online galéria

- digitális letöltés

- egyedi pendrive

- Slideshow

208.000.-

Extra

12 óra rendelkezésre állás

 • Jegyes fotózás (2óra)

 • Kreatív fotózás (2óra)

 • Készülődés

 • Templomi és Polgári szertartás

 • Csoportkép

 • Vacsora és Lakodalom 1:00-ig

- kb 500 db kép

- online galéria

- digitális letöltés

- egyedi pendrive

- slideshow

295.000.-

Nem találod a számodra megfelelő csomagot??
állítsd össze magad mit szeretnél!

best-gift-cards-2021-1637270343.jpeg

Ajándékozz fotózást

Lepd meg szeretteidet egy fotózással! Bővebb infóért keress bátran!

GYIK esk

Gyakran Ismételt Kérdések

Tetszenek a képeid – hogyan tovább?! Vagy előbb találkozzunk?

Ha úgy döntöttetek, hogy engem szeretnétek az esküvőtök napján (Juhééé!) küldd el teljes neved, címed, az esküvőtök időpontját, helyét és én majd előkészítem a papírmunkát. De találkozhatunk is mielőtt döntenétek, vagy telefonon, facetime-on vagy is el kezdhetünk beszélgetni és csak ezután fixáljuk le a dátumot a nagy napra. ( Természetesen nem kötelező találkoznunk az esküvő előtt, de megspórolhatjuk a kínos  - "Ki is a menyasszony?" - kérdést)

A párom utálja ha fotózzák! És nem szeretnénk beállított képeket! Ez probléma?

Dehogy! Azt mondanám, hogy a csendes vőlegények a specialitásai. A nap nagy részében természetesen és feltűnésmentesen dolgozok, az időtök nagy részében pedig túl elfoglaltak lesztek, hogy észrevegyetek. Szerintem sokkal értékesebb a nap tényleges történetét és a valós pillanatokat megörökíteni, mint irányítani a dolgokat. Az a fotó, amelyen nevetsz, mert a vőlegényed rossz ujjára helyezted a gyűrűt, sokkal igazabb. 15 perc elég  néhány portré készítésére, de ezt is igazán fájdalommentesen, szórakoztatóan és természetes módon adom elő. Jól alkalmazkodom, tudom mikor kell pihennetek, vagy látom ha felszabadultak vagytok, azt is ha még nem, de ebben segítek, ez a munkám kulcsfontosságú része!

Mennyi idő múlva láthatjuk az elkészült képeket

Az esküvőtől számított 3-4 héten belül elkészülnek a képek, nyomtatással, retusálással, mindennel együtt. Ezekből szoktam egy párat közösségi médiában közzé tenni. (Ha ezt nem szeretnéd, kérlek jelezd)

Ki tudjuk nyomtatni a fotókat az usb-ről?

Így van! Sőt mi több, ajánlom, hogy nyomtassátok ki és kérlek készítsetek mentést a képfile-okról.

Szükséged van a helyszínt előzetesen bejárni? 

A helyszíneket az esküvő napján - mielőtt érkezem - nézem meg, illetve menet közben. Annyira sok a változó főleg a fények, vagy a környezet, hogy a háttérben épp szépen virágzik a kert összes fája, vagy leparkolt a vendéglátó teherautója :)
A munkámat sokat segíti, ha pár fotót kapok a helyszínről, abban a napszakban amikor épp az események fognak történni. Pl.: melyik oldal árnyékos és melyik a napos?

Mi történik a foglalás után?

Egy email-t küldök a foglalásoddal kapcsolatban. Ha minden kerek találkozhatunk, ahol már akár néhány infót el is hinthettek a nagy nappal kapcsolatban. Az esküvő előtt 1-2 héttel pedig emailben vagy videochaten vagy bárhol pontosítunk a nap legfontosabb eseményeiről.

 

Hogyan történik a fizetés?

Ha utalni szeretnétek - a számlát emailben kapjátok és az esküvő napjáig kell a banki utalást véghez vinni

Ha készpénzben szeretnénk - a számlát az esküvő napján vagy a képek átadásánál veszitek át és tudtok készpénzzel fizetni

Számoljunk veled a vacsorával?

Hát ööö... amikor dolgozol (ami elég fárasztó) jól esik, ha kapsz egy meleg ételt. Persze nem kell három fogásos csilli-villi étkezést biztosítani, de a szolgáltatók, köztük én is nagyra értékeljük, ha kapunk valamilyen ételt. 

Készítesz jegyesfotózást az esküvő előtt?

Igen! Általában hét közben, mert a hétvégék esküvővel telik, de van hogy megoldunk egy hétvégét is. Különösen naplementében vagy az előtt egy picivel szeretek képeket készíteni, amikor a munka után is (Júniusban, Júliusban, Augusztusban) belefér a fotózás. Írj vagy hívj bátran és adok egy árajánlatot.

Mitől lesz egy fotózás drága vagy olcsó?

Egy fotózás ára két elemből áll össze. Az egyik hogy a fotós mennyi időt tölt a fényképek elkészítésével, vagyis a fotózás és az azt követő 2x 3x annyi munka a képek szerkesztése. A másik, hogy milyen eszközöket használ hozzá. 

Az nyilvánvaló hogy jó eszközzel jó dolgozni, ami nem csak abban segít hogy a fotózást könnyebb megvalósítani, hanem abban is, hogy az utómunkára szánt idő minél rövidebb legyen. A jó eszköz drága és rengeteg munka és pénz felépíteni egy megfelelő gépparkot. 

Egyedül dolgozol?

Gyorsan dolgozom és diszkréten, amennyire csak lehetséges, így sokszor egyedül dolgozom, de ha szükséges jön velem egy második fotós is. Keress meg bátran ezzel kapcsolatban és megbeszéljük.

Színesek lesznek a képek, vagy fekete-fehérek?

Színes képeket készítek elsősorban de néhányat, amelyet úgy gondolom hogy jól mutatna fekete-fehérben azokat át szoktam fordítani. Ha van olyan kép, amelyet szívesen látnál fekete-fehérben csak tudasd velem és nagyon szívesen átalakítom.

Mennyi időt töltesz utómunkával?

"Nem szeretem a karom, a bokám, a fülem...(bármilyen testrész) meg tudnád csinálni, hogy vékonyabb legyen?"

Személy szerint minden képet kézzel javítok, minden egyes képet, amit átadok. Ilyenkor javítom a színeket, a kontraszot, szabom, varrom, vágom, egyszóval szerkesztem. De fotós vagyok és nem digitális művész, ezért az esküvő pillanatait úgy kapom el, ahogy azon a napon történnek az események. Nem maszatolom el az örömanya ráncait és nem húzom be a derekát veseropogtató darázsderékká.

Hogy magabiztos és jól nézz ki a képeken egyik fontos eleme, hogy olyan ruhát válassz magadnak, ami az alkatodnak megfelelő és tényleg gyönyörű vagy benne. Az utómunka során vannak olyan esetek, amikor az apró pici hibákat kijavítom, mert a legtökéletesebb ruha is  néha itt-ott eláll, de a képek a valóságot mutatják és azt amilyenek ti vagytok.

Egy prófi fotósnak meg van a hozzá értő szeme, ahhoz hogy úgy komponálja a fényeket, úgy állítson be titeket, hogy minimális hozzányúlással is sokkal szebbek lesznek, mint amit az ismerősök posztolnak intagramon.

Hogy jó fotós vagyok-e?

Természetesen mindenki tökéletes és mindenki a legjobb a szakmájában. De te is tudod, hogy ez nem így van. Vajon én jó vagyok-e?

A lányaim szerint én vagyok a világ legjobb fotósa és néhány elfogulatlan, szakmabeli öreg róka is jónak tart. De szerintem a munkámról beszéljenek a képek és azok az ügyfeleim akikkel már együtt dolgoztam. 

Kapcsolat esk
 • Facebook Képre Fel

Ha tetszenek a képek, kérdésed van,
vagy csak érdeklődsz,

írj vagy hívj bátran!

Client Area
bottom of page