Rólam

Miért fontos a fotó a mai világban? Emlékszel arra, amikor gyerekkorodban előkerült a szüleid vagy a nagymama fotóalbuma?

Hirtelen mindenki azt kezdte el nézegetni, még a szüleid is.  Te kérdezgetted, hogy kik vannak a képen, ámultál, hogy nagymama vagy nagypapa is volt fiatal, szüleid pedig néha fátyolos szememekkel elevenítették fel emlékeiket.  Mindig is csodálattal néztem a több mint száz éves képeket, ahol ükanyáink megelevenednek...

Én ezt az érzést szeretném nektek, gyerekeiteknek, családotoknak és majdan unokáitoknak nyújtani.

A fotózáshoz nem kell tudni pózolni. Csak engedd, hogy ott legyek észrevétlen a háttérben, hogy megmutathassam milyenek vagytok.

Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a hobbija is egyben. Gyerekkorom óta szeretek fotózni. Volt több egyszerű filmes gépünk, és azzal próbálkoztam képeket készíteni. Később édesanyáméktól kaptam egy akkor új generációs kompakt gépet, ami számomra maga volt a csúcs technika. Újabb pár évvel később már egy tükörreflexes gép volt a kezemben, mert szerettem volna még többet kihozni a képekből. Kezdetektől fogva egyértelmű volt, hogy a sok téma közül inkább embereket szeretek fotózni. Hogy miért? Csodálatos dolog egy család, egy kisgyermek, egy pár életének apró, boldog pillanatait képekben elmesélni.

Szeretném azt látni a képeken, amit én látok a valóságban... 

Ha tetszenek a képek, amiket a galériában látsz keress fel!